Ustvarjamo nove prednosti – za VAS

Objavil administrator dne

 

V današnjem poslovnem svetu je brezkompromisen konkurenčni boj, zmagujejo vsi, ki igrajo. V prvem četrtletju smo v podjetju DANZTRANS nadaljevali  z uspešnim poslovanjem, ker vemo KAM, KDAJ in KAKO do zastavljenega cilja.  Smo tekači na dolge proge, za stranke ustvarjamo rešitve in z strankami ustvarjamo PARTNERSTVA. Da bi si ustvarili nove prednosti in zagotovili vzdržen ter prepoznaven položaj na trgu, posegamo na področje inovativnosti v vseh njenih pojavnih oblikah: poslovni, organizacijski in storitveni. V delo z strankami vnašamo ustvarjalen način delovanja, strankam ponujamo svežino, drugačnost, prepoznavnost in celostne rešitve, ki vidijo dlje.

Bili smo na  lovu za novimi aktivnimi rešitvami, kot na primer železniški FCL BOX ali FRIGO prevoz CHN-EU 16-18 dneh, multimodalni LTL ali FTL prevoz SLO – MALTA večkrat tedensko, utrjevanje partnerstva v Srbiji, … Da znamo in zmoremo, dokazuje razvoj našega podjetja, ki nudi svojim strankam hitre, fleksibilne, zanesljive, varne in pravočasne transportne in logistične rešitve.

  Novi partner na Malti

Vrednote, ki jih negujemo v našem družinskem podjetju in nas povezujejo, so osebni kontakt, obojestransko zaupanje in stisk roke.

Da bi v podjetju DANZTRANS ustvarili nove prednosti in si zvišali prepoznavnost ter hkrati investirali svoja zaslužena sredstva nazaj v razvoj mladih, nadarjenih športnikov, smo postali sponzorji nove panoge SXCC. Dobro se z dobrim vrača je naš moto - vaše zaupanje v naše sodelovanje želimo deliti tudi z drugimi, zato vlagamo nazaj - HITRI, DRZNI, POGUMNI - to smo mi v sodelovanju z vami!

V podjetju DANZTRANS smo pripravljeni, ne odlašajte, pokličite … ne bo vam žal, računam na vas.

Vaš DANZTRANS.

Kategorije: O nas

sl_SISlovenian