Skladiščenje blaga

Skladiščenje blaga na Letališki cesti v Ljubljani

Obratovalni čas skladišča je od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, ob sobotah med 7. in 12. uro. Nedelje in praznike po dogovoru.


Za več informacij in ponudbo pokličite +386 (0) 41 646 918 ali pišite na danijel.novak@danztrans.si


Naš partner poskrbi za ustrezno skladiščenje vašega blaga. Zavedamo se, da je ustrezno skladiščenje blaga ključni del vsake oskrbovalne verige. S strokovnostjo in izkušnjami, ki jih imamo skupaj, vam lahko ponudimo najustreznejšo rešitev skladiščenja, ki zagotovi primerno hrambo vseh vrst blaga. Skladišča se nahajajo v prestolnici Slovenije – Ljubljani, ki je hkrati poslovno središče Slovenije ter križišče transportnih poti v okviru ožje in širše regije.


Skladišče leži ob zahodni obvoznici v Ljubljani (BTC), na Letališki cesti 33M, pri OMV-bencinskem servisu, v bližini carinskega terminala. Lahko rečemo, da je tako rekoč »na vratih v svet« hkrati pa tudi v neposredni bližini centra Ljubljane, kot prestolnice Slovenije.


Trenutno razpolagajo s približno 10.000m2 lastnih skladiščnih površin, skladišče oziroma manipulativni del skladišča je opremljen z enajstimi avtomatskimi nakladalnimi rampami, ki skupaj omogočajo tekoče obratovanje in izvajanje prometa blaga v in iz skladišča.

Manipulativni del ob rampah namenjen za sprejem in pripravo blaga je velik 500m2.Za več informacij in ponudbo pokličite +386 (0) 41 646 918 ali pišite na danijel.novak@danztrans.si


Objekt je opremljen z elektronskim protivlomnim in video-nadzornim sistemom, kar zagotavlja kakovostno in varno ravnanje z blagom naših partnerjev. Blago je v njihovem skladišču zavarovano.


Za potrebe vašega uspešnega poslovanja vam lahko ponudijo:

  • manipulacijo blaga (razkladi, prekladi, nakladi, …),
  • skladiščenje blaga v skladišču,
  • komisioniranje blaga za potrebe detajlne distribucije,
  • prepakiranje, etiketiranje, deklariranje blaga,
  • parkiranje tovornih vozil,
  • druge vzporedno potrebne storitve v zvezi z dejavnostjo podjetja in vašimi potrebami,
  • prevozne storitve.

Obratovalni čas skladišča je od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, ob sobotah med 7. in 12. uro. Nedelje in praznike po dogovoru.

Njihova ekipa poskrbi za varno in pravilno ravnanje s tovorom, opravlja storitev pretovora in nadzora kakovosti. Skladiščenje opravljajo profesionalno in individualno. V vseh procesih skladiščenja so skrbni in naredijo vse, da je blago na varnem in skladiščeno v dobrih pogojih.Za več informacij in ponudbo pokličite +386 (0) 41 646 918 ali pišite na danijel.novak@danztrans.si

sl_SISlovenian