NAŠE STORITVE

V našem vsakdanjiku lahko opazimo, da se svet danes spreminja vedno hitreje. Od ponudnika transportnih in logističnih storitev se pričakuje prilagodljivost, fleksibilnost, kreativnost, varnost in zanesljivost. Ravno zaradi tega se na področju transporta in logistike kreirajo nove oblike sodelovanja, ki prinašajo ogromno prednosti za odjemalce transportnih in logističnih storitev. Zaradi vsega navedenega se je kreiralo novo, mlado in inovativno podjetje - DANZTRANS, ki ga odlikujejo 30-letne izkušnje v panogi. Podjetje stremi svojim strankam ponuditi hitre, fleksibilne, zanesljive, varne in pravočasne transportne in logistične rešitve, kar pomeni, da smo vedno na lovu za aktivnimi rešitvami za svoje stranke. Stremimo k razvoju novih produktov in idej, s ciljem zadovoljiti potrebe strank v celoti. Strankam zagotavljamo strokoven pristop s široko paleto izkušenj in visoko kakovostjo storitev po konkurenčnih cenah.

Mednarodni cestni zbirni transport

Mednarodni cestni delni (LTL) in kompletni (FTL) transport

Mednarodni cestni izredni prevoz »over-size cargo«

Dodatno zavarovanje tovora v mednarodnem ali nacionalnem transportu »cargo zavarovanje«

Skladiščenje blaga

Nacionalni cestni transport po Sloveniji v 24 urah (dostava in prevzem)

Carinsko posredovanje v uvozu, izvozu in tranzitu

Podporo prevoznim podjetjem

Železniški FCL in LCL prevozi Kitajska-Evropa

"Ponujamo celovite transportne in logistične storitve po konkurenčnih cenah vsem našim strankam. Za vas ustvarjamo rešitve. Z vami ustvarjamo partnerstva."

RELACIJE

Iz/v EU:

IT, AT, DE, BE, NL, LUX, DK, PL, CZ, SK, HU, TR, Zahodni Balkan

Iz/v destinacije CIS-a:

Kazakhstan, Kirghistan, Uzbekistan, Mongolija

Iz/v destinacije Zakavkazja:

Gruzija, Armenija, Azarbajdžan

Iz/v destinacije:

Iran, Irak, Turkmenistan, Tadzhikistan, Afganistan, Sirija, Kitajska

NAŠA EKIPA

DANIJEL NOVAK

Ustanovitelj podjetja, Danijel Novak, se ponaša s skoraj 30-letnimi izkušnjami iz področja transporta in logistike. Svoje izkušnje je nabiral v podjetjih DEMADA d.o.o., WELZ d.o.o., na vodilnih mestih podjetij Logwin Road & Rail d.o.o., Quehenberger Logistika d.o.o., Fersped, d.o.o., v podjetju DHL Logistika d.o.o. ter podjetju Globus d.o.o., Metlika. Vodilo njegovega dela je omogočanje rešitev svojim strankam. Zaveda se, da je pri transportnih in logističnih storitvah bistvenega pomena odzivnost, fleksibilnost, hitrost, natančnost in zaupanje, zaradi česar se je odločil za omogočanje le-tega svojim strankam. Podjetje deluje v tesnem sodelovanju s partnerji, ki so izvajalci transportov, sami pa poskrbijo za vse ostale vidike, ki so pri logistiki in transportu bistvenega pomena.

BOŽENA KRAGULJ

Božena Kragulj je strokovnjakinja za carinjenje. Ima skoraj 25 let izkušenj na tem področju. Začela je v logistični industriji kot strokovnjakinja za železnice pri Slovenskem železniškem holdingu, razvila svoje veščine na področju pri podjetjih WELZ, LOGWIN ROAD & RAIL, QUEHENBERGER LOGISTIKA in Augimount Logistics. Zadnjih 20 let je posvetila področju carinjenja, predpisov in prava. Uživa v sodelovanju z ljudmi, ponuja svetovanje in rešitve. Njen moto je - Živi preprosto. Imej velike sanje. Bodi hvaležen. Daj ljubezen. Veliko se smej.

ROBERT HABJAN

Robert Habjan je strokovnjak za carinjenje. Ima skoraj 25 let izkušenj na tem področju. Začel je v logistični industriji kot strokovnjak za zbirne zbirke pri WELZ Slovenian, svoje sposobnosti pa je nadalje razvil v LOGWIN ROAD & RAIL, QUEHENBERGER LOGISTIKA in Augimount Logistika. Zadnjih 20 letih je posvetil področju carinjenja, predpisov in prava. Je tih, predan, osredotočen in profesionalen pri izpolnjevanju svojih nalog. Njegov moto je - VSE SE DA!

KATJA PUH ŠTREKELJ

Katja je transportni komercialist-organizator prevoza. Ima več kot 20 let izkušenj s prodajo in nekaj s področja trženja, tako z izdelki kot s storitvami v MANGO, SPRINGFIELD, ILIRIJA d.d.. Delala je tudi v tujini in ima zelo dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti, je vedno prijazna in se za vsako stranko trudi narediti najboljše. Njen moto je - Vedno dajte 110%, vendar ostanite zvesti sebi.

Stopite v stik

V kolikor smo v vas vzbudili interes vas vabimo, da stopite v stik z nami. Skupaj lahko ustvarimo rešitve prilagojene vašim potrebam. Veseli bomo vašega klica.

NAŠA PISARNA

DANZTRANS d.o.o., Transport in Logistika 

Letališka cesta 16

1000 Ljubljana - SLOVENIJA / EU

Tel. +386 (0)1 3200 502

Mobile: +386 (0) 41 646 918

E-naslov: danijel.novak@danztrans.si

CARINSKI ODDELEK
Tel. +386 (0)1 620 26 07

Mobile: +386 (0) 30 640 140

E-naslov: carina@danztrans.si

PIŠITE NAM

Polja označena z * so obvezna

sl_SISlovenian