Izjemna ocena podjetju DANZTRANS

Objavil administrator dne

V letu 2022 bo podjetje Danztrans obeležilo svojih prvih 5 let delovanja. V absolutnem smislu pet let niti ni dolga doba, nam pa vseeno pomeni enega izmed pomembnejših mejnikov. Leta so zletela mimo nas, mi pa smo bili priča velikim spremembam okoli nas in znotraj našega podjetja. Vse skupaj je spremljal en skupni imenovalec – sposobnost prilagoditi se na spremembe. Kot mlado podjetje smo ubrali inovativne pristope k reševanju še tako zahtevnih logističnih izzivov naših cenjenih strank.

Vaše zadovoljstvo nam je bilo vedno na prvem mestu in z vami v mislih smo oblikovali vedno nove logistične rešitve ter prilagajali našo ponudbo. Uspešno smo vpeljali železniški transport na relaciji Kitajska-Evropa, stkali nova partnerstva z globalnimi podjetji ter z našo ponudbo, predvsem pa izvedbo prepričali tudi največje logistične stranke. Ponosni smo na to. Ponosni, da vam lahko pripravimo agilne rešitve in vam s tem odnesemo del bremena vašega poslovanja.

Ekipa DANZTRANS

Ekipa se je v tem času povečala na 5 logističnih strokovnjakov. Božena, Robert, Katja, Mateja in Danijel dan za dnem skrbimo, da procesi potekajo nemoteno in za vas pripravljamo transportne in logistične rešitve. Naš moto je, da z vami ustvarimo več kot le poslovno transakcijo, z vami ustvarjamo partnerstva. Veliko nam pomeni osebni stik in stisk roke. Svoje delo opravljamo s predanostjo in vizijo po dolgoročnem sodelovanju z vami.

Strankam zagotavljamo strokoven pristop s široko paleto izkušenj in visoko kakovostjo storitev po konkurenčnih cenah. Iščemo rešitve – ustvarjamo partnerstva.

Veliko nam pomeni, da smo leto za letom prejeli certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall, ki je potrdilo kakovostnega poslovanja in prejemnike postavlja v sam vrh domačega gospodarstva ter ob bok najboljšim evropskim podjetjem.

Pred nekaj dnevi pa smo se razveselili tudi ocene kakovosti našega podjetja s strani naše stranke. V vseh točkah smo se odrezali odlično in pridobili najvišjo možno oceno – A. Ponosni smo, da je bila prepoznana kakovost naših storitev in ocenjena z najvišjim možnim številom točk. Da se vedno potrudimo doseči cilje naših strank je potrdila tudi najvišja ocena v kategoriji doseganja želenih dobavnih rokov. Naša ekipa daje velik poudarek na komunikacijo in odnos s strankami, zato smo toliko bolj ponosni, da smo tudi v tej kategoriji prejeli najvišje število točk. Naša vizija, naš slogan in motivacija so ves čas usmerjeni v zadovoljstvo naši strank in vsakodnevno skrbimo za to, da te stvari niso zgolj mrtve črke na papirju, temveč jih skušamo kar se da v popolnosti tudi živeti v našem delu. Iz tega razloga smo tega prepoznanja še toliko bolj veseli, ker za nas to pomeni priznanje, da smo s svojim delom in ponujenimi storitvami na pravi poti. Še naprej se bomo trudili ponuditi agilne rešitve in z vami tkati še tesnejša partnerstva.

Iskrena hvala za zaupanje vsem našim strankam. Vedno smo veseli vašega klica ali sporočila. Hvala vam, da zaupate podjetju Danztrans!

sl_SISlovenian