Naše poslovanje

Objavil administrator dne

DANZTRANS je zgodba o malem družinskem podjetju na globalni sceni.

Podjetje DANZTRANS raste v dinamično podjetje, temelje uspešnosti podjetja pa gradimo na jasni poslovni strategiji in visoki motivaciji vseh udeležencev v verigi.

Ključni vzvod naše poslovne uspešnosti  je zadovoljstvo naših strank, uporabnikov storitev podjetja DANZTRANS in inovativno ter razvojno usmerjeno plasiranje naših storitev.  Tisti, ki ste že spoznali naše delovanje veste o čem govorimo, vse ostale pa vljudno vabimo h pogovoru o možnostih sodelovanja.

Naš moto je: osredotočenost, hitrost, zanesljivost delovanja in zmagovita miselnost. Zadovoljna stranka je naš cilj h kateremu stremimo v vseh korakih našega dela.

V podjetju DANZTRANS stremimo k zmernemu razvoju podjetja in k sodelovanju vabimo le odgovorne kooperante in družbe, od katerim se pričakuje posebna odgovornost do vseh deležnikov in družbe nasploh.

Dejstvo, da dobri makroekonomski kazalci, gospodarska rast in razvoj ne nastajajo kar sami od sebe in da niso povsem samoumevni nam je vsem znano. Dobri so predvsem zato, ker so svojevrsten skupek med seboj povezanih ekonomskih subjektov, ki znajo in zmorejo prisluhniti drug drugemu.

V podjetju DANZTRANS znamo prisluhniti in verjamemo, da se podjetniški duh, visoki svetovni in evropski standardi vnašajo v vse pore slovenskih podjetij, ki si želijo medsebojnega partnerskega odnosa.

Dovolite, da se ob koncu tega svojega nagovora posebej zahvalim tistim, ki znajo oziroma znate in stopate po poti optimalnega ravnovesja in partnerskega odnosa med dvema ekonomsko sodelujočima subjektoma.

V podjetju DANZTRANS si želimo postati vaš partner in vam želimo zadovoljno ter uspešno poslovno leto, tudi s pomočjo našega transportno logističnega znanja.

Trdno smo prepričani, da vam ne bo žal, hkrati pa tudi računamo na vas in na našo skupno zgodbo o uspehu.

Verjamemo v sodelovanje in zaupanje, katerega nadgradnja je doseganje dobrih poslovnih rezultatov na vseh straneh sodelovanja.

Vaš DANZTRANS.

Pokličite nas. Veseli bomo.

Kategorije: O nas

sl_SISlovenian