Dobrodelni zaključek 2023

Published by administrator on

Dobrodelni zaključek 2023

Ob izteku leta se radi ozremo nazaj in spomnimo na vse dobro, ki se je v letu zgodilo. Z veliko hvaležnostjo v srcu mislimo na naše zveste stranke, podpornike in prijatelje. Brez vas ne bi bilo nas in naših uspešnih zgodb. Z zavedanjem o tem kako pomembno je, da smo povezani in sodelujemo, smo si v decembru vzeli čas tudi za pisanje malo drugačne zgodbe. Vsi mi sestavljamo družbo v kateri živimo in na nas je, da v kolikor zmoremo, primaknemo košček v mozaik za pisanje kakšne lepše zgodbe. Vemo, da je za marsikoga v naši družbi vsakodnevno življenje oteženo, zato smo se odločili stopiti v ta del in vsaj nekomu malo olajšati kakšen korak.

V imenu vseh nas in naših strank smo se odločili za malce drugačno decembrsko obdarovanje. Zaradi tega so naši praznični pokloni strankam malce skromnejši, pa vendar čustveno bogatejši. V našem skupnem imenu smo Zvezi prijateljem mladine Moste v okviru projekta botrstvo donirali prenosne računalnike, torbe in miške.

Verjamemo, da bo donacija narisala nasmehe na obraz otrokom, ki si sicer računalnika ne bi mogli privoščiti. Verjamemo, da ga je narisala na obraz tudi vam, ki ste bili v naših srcih del te donacije. Brez vas ni nas, brez vseh nas ni družbe in pomembno je, da znamo stopiti skupaj in vrniti skupnosti v kateri živimo po naših najboljših močeh.

Želimo vam čudovite, mirne božične praznike ter radostne praznične dni. Vse dobro v letu 2024. Ostanimo povezani!

Categories: About us

en_GBEnglish