DANZTRANS praznuje 1. rojstni dan

Objavil administrator dne

Spoštovani kupci, dobavitelji, podporniki in prijatelji!

Vsaka uspešna zgodba se začne z dobro idejo. S svojo poslovno idejo sem se po 25 letih dela, na pot podjetništva, septembra 2017, odpravil kot ustanovitelj in lastnik podjetja DANZTRANS d.o.o., Ljubljana.

Danijel Novak, ustanovitelj in direktor

 

Vsi se zavedamo, da pravi uspeh ne pride v enem letu. V zadnjem letu smo trdo delali in vztrajali na svoji poti. Prisotnega je bilo tudi veliko  osebnega odrekanja in  prilagajanja, vendar lahko rečemo le, da se je izplačalo. To nam vsak dan potrjujete namreč ravno vi – naši kupci, dobavitelji in podporniki naše poslovne vizije in poti, kar nam omogoča danes pihniti prvo svečko na tortici podjetja.

V tem letu smo se veliko naučili, v prakso pa smo vpeljali tudi vse tiste elemente za katere smo bili prepričani, da so dobra poslovna praksa. V podjetje je vpeta naša cela družina in zato lahko potrdimo, da je družinsko podjetništvo gonilna sila za rast slovenskega gospodarstva. V tem trenutku smo ponosni na vse naše skupno pretečene kilometre in na vse odnose, k smo jih uspeli zgraditi z vami – brez vas nam ne bi uspelo, zato en velik HVALA!

Za ključne elemente našega poslovnega uspeha štejemo fleksibilnost, pravočasno, strokovnost, vsestranskost, konkurenčnost in prilagodljivost. Z izbiro dobrih dobaviteljev, ki so strokovnjaki vsak na svojem področju, lahko danes podjetje DANZTRANS svojim kupcem zagotovi kvalitetno, hitro, fleksibilno storitev po konkurenčnih cenah in pogojih in si z tem zagotovi neprestano rast in preboj na lokalni in mednarodni trg. Še naprej bomo razvijali naše storitve in gradili blagovno znamko podjetja DANZTRANS, za večje naše in vaše zadovoljstvo pri izvajanju storitev.

S stoodstotnim zaupanjem vase, v svoje znanje in poslovno idejo, ponosno izjavljam da sem zelo zadovoljen in z nasmehom na obrazu piham prvo svečko na torti podjetja DANZTRANS. Če bi se moral še enkrat odločiti po kateri poti bom hodil, bi se odločil enako. Tudi v prihodnje se bomo v podjetju DANZTRANS trudili svojim kupcem, dobaviteljem, poslovnimi partnerjem, sodelavcem, prijateljem, znancem in našim podpornikom nuditi stoodstotno storitev in ničesar ne bomo prepuščali naključju tudi v prihodnje.

 

Prijazen pozdrav do naslednjič!

Vaš DANZTRANS

Direktor Danijel Novak

 

Kategorije: O nas

sl_SISlovenian